Arend van der Heijden

Arend van der Heijden WOWfoodFounder WOWfood

Arend van der Heijden (1962) is altijd al geïnteresseerd in de relatie tussen eten, gezondheid en filosofie. Eten is het enige zintuigstrelende dat werkelijk voedzaam is . Arend heeft zich gespecialiseerd in het fantasierijk en kunstzinnig presenteren van voedsel waarvan je lichaam meteen voelt dat het goed zit.

Rawfood, superfoods, Ayurveda / WOWfood.

In 1994 leerde ik de Ayurveda kennen en dat heeft mijn leven totaal veranderd. 6-Smaken voedsel is de basis van mijn keuken. Ook jaren de kok van Dogtroep (baan brekende Nederlandse theatergroep) te zijn geweest en het koken voor Slava Pullinin (beroemde Russische clown) heeft mijn culinaire wetenschap gevormd.

In 2012 kwam ik aanraking met rawfood en superfoods en de herkenning van de Ayurveda hierin gaf mij een ‘Eureka-gevoel’ en werd dan ook de aanvulling op mijn totaalbeleving. Dit was het zaadje voor WOWfood en WOWfood groeit dan ook gestaag op tot een stevige boom.

In het eerste deel van mijn leven heb ik veel pijn gekend. Misschien dat ik daarom al zoveel jaren gepassioneerd bezig ben met gezond eten zo mooi mogelijk vorm te geven.

Mijn missie is een inspirator / creator te zijn voor het verbreden van rawfood, superfoods en Ayurveda middels verbeelding en creativiteit. Zintuigstrelend voedsel neerzetten dat een ieder in staat stelt zijn eigen levenslabyrint te ontdekken en verder uit te werken.

Arend van der Heijden