Raw chocolate
Typisch voor de Superfoods keuken.
Raw chocolate is onbewerkt en ongebrand. Dit is de reden waarom alle vitamines en mineralen nog intact zijn en waarom ‘Raw chocolate’ een weldaad is voor het lichaam. Toevoegingen van zoetstoffen zijn van natuurlijke aard. Raw chocolate bevat geen melkproducten en/of gluten.
Raw Bakery
…is gebaseerd op de keuken van ‘Raw- en Superfoods’.
Het is patisserie op basis van natuurlijke producten De patisserie komt tot stand zonder verhitting, zonder melkproducten en is gezoet met natuurlijke zoetstoffen als honing, agave, maca en kokosbloesemsuiker. Wederom geldt: alle enzymen, vitamines en mineralen blijven intact en deze ‘sweets’ zijn dan ook een weldaad voor het lichaam. De (h)eerlijke ingrediënten worden zonder moeite door het lichaam afgebroken… De weegschaal schrikt er niet van!
Workshops / Bestellingen
Interesse in workshops of bestellingen ‘Raw Bakery’ of ‘Raw Chocolate’? Neem dan contact op per e-mail [email protected].
« Verslag: CO/motion press days WEEK VAN HET W(ETEN): Pop-uprestaurant en Ayurveda Food Experience »