Verteren, loslaten en opnieuw opnemen. De basisgedachte waarop de onderstaande workshops zijn gebaseerd.
Vision 2015 | 28 maart
Mijn visie op recente trends en innovaties op voedselgebied vertaald naar een 5-gangendiner. Iedere gang vertegenwoordigt een ander thema.
Meer informatie: http://bit.ly/workshopvision2015
Groen is het nieuwe Goud | 14 april
Een workshop waarin ik o.a. stil zal staan bij de zuiverende werking van rawfood en superfoods, het welbekende detox-effect.
Meer informatie: http://bit.ly/workshopgroengoud
Botanical food | 25 april
Ontdek de wonderlijke wereld van botanisch voedsel en leer welke verschillende gerechten je allemaal kan bereiden met enkel plantaardige ingrediënten.
Meer informatie: http://bit.ly/workshopbotanical
The art of raw chocolate | 28 april
Chocoholics opgelet: tijdens deze workshop geef ik “from bean to bar” uitleg over het maken van raw chocolate!
Meer informatie: http://bit.ly/workshoprawchocolate
Voedsel van de goden: raw chocolate lab | 16 mei
Chocolate blueberry cheesecake, raw balance pralines… Chocolade is een goddelijk goedje dat vele toepassingen kent! Deze workshop is een vervolg op “The art of raw chocolate.”
Meer informatie: http://bit.ly/workshopgodenvoedsel
Rauwe fermentaties | 02 juni
Fermentatie is meer dan alleen een conserveringsmethode, het kan voedsel ook aantrekkelijker en gevarieerder maken qua smaak ( bv. verschillende kaassoorten – in dit geval veganistische kazen wink-emoticon ).
Meer informatie: http://bit.ly/workshopfermentatie
Future Food Lab | 27 juni 2015
Ik wil graag enkele klassieke gerechten ‘toekomstklaar’ maken door deze opnieuw uit te vinden in een volledig rauwe en plantaardige variant. Help jij mij mee?
Meer informatie: http://bit.ly/workshopfuturefood
« Blog #2 door Arend van der Heijden Menu Ayurveda & gastronomie »