Nieuwe workshops rawfood superfoods WOWfood Arend van der Heijden

Nieuwe workshops rawfood en superfoods

Rawfood, Superfoods, WOWfood

Verteren, loslaten en opnieuw opnemen. De basisgedachte waarop de onderstaande workshops zijn gebaseerd.

Vision 2015 | 28 maart
Mijn visie op recente trends en innovaties op voedselgebied vertaald naar een 5-gangendiner. Iedere gang vertegenwoordigt een ander thema.
Meer informatie: http://bit.ly/workshopvision2015

Groen is het nieuwe Goud | 14 april
Een workshop waarin ik o.a. stil zal staan bij de zuiverende werking van rawfood en superfoods, het welbekende detox-effect.
Meer informatie: http://bit.ly/workshopgroengoud

Botanical food | 25 april
Ontdek de wonderlijke wereld van botanisch voedsel en leer welke verschillende gerechten je allemaal kan bereiden met enkel plantaardige ingrediënten.
Meer informatie: http://bit.ly/workshopbotanical

The art of raw chocolate | 28 april
Chocoholics opgelet: tijdens deze workshop geef ik “from bean to bar” uitleg over het maken van raw chocolate!
Meer informatie: http://bit.ly/workshoprawchocolate

Voedsel van de goden: raw chocolate lab | 16 mei
Chocolate blueberry cheesecake, raw balance pralines… Chocolade is een goddelijk goedje dat vele toepassingen kent! Deze workshop is een vervolg op “The art of raw chocolate.”
Meer informatie: http://bit.ly/workshopgodenvoedsel

Rauwe fermentaties | 02 juni
Fermentatie is meer dan alleen een conserveringsmethode, het kan voedsel ook aantrekkelijker en gevarieerder maken qua smaak ( bv. verschillende kaassoorten – in dit geval veganistische kazen wink-emoticon ).
Meer informatie: http://bit.ly/workshopfermentatie

Future Food Lab | 27 juni 2015
Ik wil graag enkele klassieke gerechten ‘toekomstklaar’ maken door deze opnieuw uit te vinden in een volledig rauwe en plantaardige variant. Help jij mij mee?
Meer informatie: http://bit.ly/workshopfuturefood

Pin It

» Rawfood, Superfoods, WOWfood » Nieuwe workshops rawfood en superfoods
Geplaatst op: 21 Feb 2015

Comments are closed.

« »