Het menu bedacht door Arend van der Heijden t.b.v. de workshop Ayurveda & gastronomie 9 en 16 maart in de School van Ayurveda van Lies Ameeuw in Gent.
~ Menu 9 maart ~
Voorgerecht:
Groene power smoothie
Ayurvedische tomatensoep
Hoofdgerecht:
Groente lasagne
Pikante gegrilde aardappels met koriandercrème
Kruidige rode bieten
Tomaten Dal
Chutney van cashewnoten en peterselie
Nagerecht:
Gepocheerde peer met kaneelkrokanten en granaatappelsorbet
Raw chocolate innovaties
~ Menu 16 maart ~
Voorgerecht:
Groene detox smoothie
Voorjaarssalade met vergeten groente en kruidenvinaigrette
Hoofdgerecht:
Venkel Op Z`n Italiaans
Saffraanrijst
Spinazie paneer met seitan
Raita
Chutney van papaja en mango
Nagerecht:
Hemelse biscuitballetjes met Ayurvedische room en ahornkonfijten
Raw chocolate innovaties
« Nieuwe workshops rawfood en superfoods Yoga Festival Rotterdam »