Foto: Richard Fieten

Menu Ayurveda & gastronomie

Ayurveda, WOWfood

Het menu bedacht door Arend van der Heijden t.b.v. de workshop Ayurveda & gastronomie 9 en 16 maart in de School van Ayurveda van Lies Ameeuw in Gent.

~ Menu 9 maart ~

Voorgerecht:

Groene power smoothie
Ayurvedische tomatensoep

Hoofdgerecht:

Groente lasagne
Pikante gegrilde aardappels met koriandercrème
Kruidige rode bieten
Tomaten Dal
Chutney van cashewnoten en peterselie

Nagerecht:

Gepocheerde peer met kaneelkrokanten en granaatappelsorbet
Raw chocolate innovaties

~ Menu 16 maart ~

Voorgerecht:

Groene detox smoothie
Voorjaarssalade met vergeten groente en kruidenvinaigrette

Hoofdgerecht:

Venkel Op Z`n Italiaans
Saffraanrijst
Spinazie paneer met seitan
Raita
Chutney van papaja en mango

Nagerecht:

Hemelse biscuitballetjes met Ayurvedische room en ahornkonfijten
Raw chocolate innovaties

Pin It

» Ayurveda, WOWfood » Menu Ayurveda & gastronomie
Geplaatst op: 5 Mrt 2015

Comments are closed.

« »