15 december 2013 – Masterclass “de stand van zaken.” Het verleden, het heden en de toekomst van WOWfood samengevat in een vijfgangenmenu, dat op een werkelijk unieke wijze werd gepresenteerd.
Het menu:
– Ode aan je moeder, en de combinatie met Qvevri wijnen
– Boerderij van de toekomst; ‘Rawfood uit de zee’
– Rauw in de kou / Multi zintuiglijke ervaringen
– Sensorisch proeven; Food in the dark
– Raw Bakery … How sweets can be healthy … 🙂
Bekijk hieronder de foto’s.
-
-
Masterclass december 2013, 16.45 uur
Alles staat klaar, iedereen is geïnstrueerd,
De gastheer (Remco Roomers) en het WOWfood-team wacht in alle rust op zijn gasten…
-
-
Onderdeel van het voorgerecht ‘Pickles van groenten’
De fermentaties hebben weken lang gewacht op dit moment … :-)
-
-
Gastheer Remco Roomers legt het menu van de Masterclass uit.
-
-
Met passie vertelt Michael over de toegevoegde waarde van ‘raw wine ‘bij ‘rawfood’. Biologische Georgische druiven gisten 9 maanden lang in kruiken diep onder de grond;
in de woorden van Michael ‘in de schoot van moeder aarde’…
Onbewerkt, onbespoten puurder dan puur, vol met anti-oxidanten; ‘rawer’ kan niet ….
Een ongekend smakenpallet samengesteld door inzet met hart en ziel
maar ook dankzij de krachten van moeder aarde…
-
-
Gasten proeven met aandacht…
Qvevri-wijn met ‘rawfood’ een sublieme combinatie … !
-
-
Het gerecht ‘Boerderij van de toekomst’ wacht in het volle maanlicht op haar gasten ….
-
-
‘Vissen’ naar het gerecht ‘Boerderij van de toekomst ‘
Daar heb je wel handschoenen bij nodig… :-)
-
-
Gerecht: Boerderij van de toekomst;
De zeebodem is in het bezit van vitaminen en mineralen van onschatbare
waarde…
Het menselijk lichaam gedijt wel op de voedingsstoffen die moeder aarde te
bieden heeft;
kortom ‘rawfood uit de zee’…Daar moet je dan wel ook naar ‘vissen’…
-
-
Gerecht: Boerderij van de toekomst; De zeebodem is in het bezit van vitaminen en mineralen van onschatbare waarde… Het menselijk lichaam gedijt wel op de voedingsstoffen die moeder aarde te bieden heeft; kortom ‘rawfood uit de zee’…Daar moet je dan wel ook naar ‘vissen’…
-
-
-
Food in the dark; sensorisch proeven…
Rawfood & Ayurveda hand in hand;
alle 6 de smaken komen aan het bod… in het donker…
en dan blijkt…. zoet veel zoeter, zuur veel zuurder
of de weerstand tegen ‘wrang’ onterecht….
De darkroom maakte culinaire emoties los bij de gasten.
-
-
Rawfood ‘the dark’ … Rawfood op z’n best …
Envelopje gevuld met groenten … Mmmmmhhhhh :-) !!!
-
-
Gastspreker: architect Erol Öztan geeft uitleg over de link tussen hergebruik van
materialen en stadslandbouw
en de noodzaak van ‘anders denken in andere tijden’
-
-
Een typisch voorbeeld van ‘stadslanbouw’…
Deze oesterzwammen hebben zich mogen ontwikkelen in deze krib van stro in het centrum van de stad …
de Heerlense Oranje Nassaustraat … Zeer smaakvol en doordrenkt van ‘gedachtengoed’
-
-
Met zorg en aandacht wordt de ‘raw Bakery’ / desserts door Sermin en Desiree
geprepareerd…
-
-
Mmmmmmhhhhh, how sweet can be chocolate …
eerlijke suikers , Raw chocolate, raw bakery …. de weegschaal geeft er niks om :-) !!!
» WOWfood » Fotoverslag: Masterclass “de stand van...
Geplaatst op: 14 Jan 2014
« Cursus Superfoods Intensive / 25 maart 2014 Aankondiging: Het Huis van Proef/ven »